Sriubos · Vištiena

Trinta vištienos sriuba

Tiršta sriubaPastaruoju metu labai pamėgau trintas sriubas – jos ir sočios, ir skanios. Taigi pagaminau tirštą vištienos sriubą.

Reikės:

  • Kelių vištienos filė gabaliukų;
  • 2 vidutinio dydžio morkų;
  • 2 mažų bulvių;
  • 2 kubelių sultinio;
  • Svogūno;
  • Riekelės batono;
  • Prieskonių;

Paruošimas:

Į puodą su vandeniu sudedame vištieną (supjaustytą gabaliukais), supjaustytas morkas ir bulves. Svogūnus pakepiname ant aliejaus ir sudedame į tą patį puodą. Viską verdame sultinyje tol, kol bulvės ir morkos nesuminkštės. Tada sultinį nupilame, o likusias daržoves ir vištieną pertriname su trintuvu. Sultinį įpilame atgal ir vėl viską pertriname trintuvu. Batoną paskrudiname ant keptuvės, kai įpilame sriubą į lėkštę, uždedame ant jos skrebučius. Galima įdėti ir grietinės 😉

Receptas paimtas iš interneto platybių, patobulintas savarankiškai 🙂

Skanaus!

3 mintys apie “Trinta vištienos sriuba

  1. Super!
    Mano patobulinimai: kartu su svogunais svieste pakepinau ir imeciau puodan kmynu ir muskato prieskoniu, labai tiko.

Parašykite komentarą