Trinta vištienos sriuba

Tiršta sriubaPastaruoju metu labai pamėgau trintas sriubas – jos ir sočios, ir skanios. Taigi pagaminau tirštą vištienos sriubą.

Reikės:

  • Kelių vištienos filė gabaliukų;
  • 2 vidutinio dydžio morkų;
  • 2 mažų bulvių;
  • 2 kubelių sultinio;
  • Svogūno;
  • Riekelės batono;
  • Prieskonių;

Paruošimas:

Į puodą su vandeniu sudedame vištieną (supjaustytą gabaliukais), supjaustytas morkas ir bulves. Svogūnus pakepiname ant aliejaus ir sudedame į tą patį puodą. Viską verdame sultinyje tol, kol bulvės ir morkos nesuminkštės. Tada sultinį nupilame, o likusias daržoves ir vištieną pertriname su trintuvu. Sultinį įpilame atgal ir vėl viską pertriname trintuvu. Batoną paskrudiname ant keptuvės, kai įpilame sriubą į lėkštę, uždedame ant jos skrebučius. Galima įdėti ir grietinės😉

Receptas paimtas iš interneto platybių, patobulintas savarankiškai🙂

Skanaus!

Įrašo “Trinta vištienos sriuba” komentarai: 3

  1. Atgalinė nuoroda: Kokie buvo mano 2010-ieji? « Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s