Kartais taip tingisi terliotis su tešla, todėl perku jau paruoštą sluoksniuotą tešlą. Pliusai – nereikia terliotis, minusai – nežinia ko ten prikimšta 🙂 Iš tokios tešlos galima padaryti pyragą, bandeles ar dar ką nors skanaus 🙂 Taigi šį kartą iškepiau bandeles su sūriu ir su dešrelėmis. Tokį sūrį nusipirkau pirmą kartą (matosi nuotraukoje) – su riešutais. Skonis keistas, bet skanu 🙂 ,,Sagučių“ – pyragaičių su dešrele idėją pasiskolinau iš forumo supermama.lt. Dešreles galite pirkti kokias tik norite, bet jeigu įdomi rekomendacija, tai man labiausiai patinka “Tarybinės“ 🙂 Taigi:
Reikės:
- Sluoksniuotos bemielės tešlos iš parduotuvės;
- 3 dešrelių;
- Sūrio (pagal skonį);
Paruošimas:
Sluoksniuotą tešlą šiek tiek atšildome, kad pasidarytų minkštutėlė. Tada į ją įvyniojame dešrelę ir pjauname gabaliukais (nuotraukoje matosi maždaug kaip reikėtų pjauti). Kitus lakštus supjaustome į dvi puses. Paimame vieną lakštą, šiek tiek perpjauname iš šonų, į vidurį dedame sūrio ir tada ,,suvyniojame“ kaip matote nuotraukoje. Šiuos skanėstus pašauname į orkaitę ir kepame apie 30 min, kol bandelės sukietėja 😉
Receptas paimtas iš supermama.lt
Skanaus! 🙂