Kiaulienos guliašas

Image

Aš visada mėgau guliašą (atsiprašau, nežinau kaip lietuviškai vadinasi šis gėris:), todėl nusprendžiau pirmą kartą ji pasigaminti. Iš tikrųjų, tai yra visai nesudėtinga, o rezultatas būna laaabai skanus. Šiandien vakarienei dariau guliašą su bulvių koše ir salotomis. Tiesa, įdėjau per mažai druskos į bulvių košę, BET viską kompensavo guliašo padažas:)

Reikia:

  • 500 g. kiaulienos;
  • 2 didesnių morkų;
  • 1 didelio svogūno;
  • 3 virtuviniai šaukštai miltų;
  • 4 dideli šaukštai pomidorų padažo;
  • Prieskoniai (mėsai, pipirai, druska);

Paruošimas:

Supjaustome kiaulieną gabaliukais, įberiame mėsos prieskonių ir gerai išmaišome. Paliekame pusvalandžiui, kad “pasimarinuotų”. Tuo metu smulkiais gabaliukais supjaustome morkas, svogūnus. Kiaulienos gabaliukus kepiname ant keptuvės (su aliejumi), tuo metu metame į puodą morkas ir svogūnus, įpilame vandens, kad apsemtų daržoves, ir kaitiname ant nedidelės ugnies. Iškepus mėsą, ją su visu susidariusiu “padažu” sudedame į puodą su daržovėmis. Įdedame pomidorų padažą ir prieskonių (pagal skonį). Po pusvalandžio troškinimo, po truputėlį beriame miltus ir gerai maišome, kad visa masė sutirštėtų. Išjungti galima tada, kai jau morkos bus minkštos🙂

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s