Antrieji patiekalai · Greita · Mėsa · Troškiniai

Pats paprasčiausias jautienos troškinys

FullSizeRender

Labai mėgstu gaminti įvairius greitus, nesudėtingus troškinius. Viską supjaustai, sumeti ir užkaiti virt, kartais pamaišai ir tiek – puikus variantas, kai augini mažą kūdikį 🙂 Troškinius dažniausiai gaminu su jautiena ar vištiena, kartais ir kiauliena. Iš esmės, mėsa šiuo atveju nesvarbi – kurią labiau mėgstate, tą ir dėkite 🙂

Reikės:

  • 400 g mėsos (jautienos, vištienos ar kiaulienos)
  • 3-4 didesnių bulvių
  • 2 vidutinių morkų
  • krapų
  • kelių šaukštų pomidorų padažo
  • sultinio kubelio (naudoju vištienos arba šonkauliukų)
  • druskos ir pipirų
  • (galima dėti ir vieną supjaustytą vidutinį svogūną)

Paruošimas:

  1. Supjaustome mėsą nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame pakepiname mėsytę, pagardinę druska ir pipirais.
  2. Į puodą nedideliais kubeliais pjaustome bulves ir morkas, supjaustome ir dedame šviežius krapus.
  3. Virdulyje užviriname vandenį, pilame maždaug litrą į puodą, dedame sultinio kubelį ir 2-3 šaukštus pomidorų padažo.
  4. Verdame ant nedidelės ugnies maždaug 40-50 min, kol suminkštės bulvės ir morkos.

Skanaus! 🙂

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Connecting to %s