Naminiai burgeriai su jautiena

Naminiai burgeriai

Nors jau buvau praradusi viltį, kad kada nors Lietuvoje išauš ta diena, kai sulauksime gero oro, tokia diena, visgi, išaušo. Todėl nieko nelaukdama susiorganizavau pikniką, į kurį nusinešiau burgerių. Šiaip pasigaminti burgerius yra labai paprasta ir labai greita, o be to, kai pats gamini, gali ir pats pasirinkti, ką į juos dėti:) Taigi, mano variantas:

Reikės:

  • Bandelių (geriausiai specialių, skirtų burgeriams);
  • Jautienos faršo (4 burgeriams naudojau 300 g);
  • Vieno kiaušinio;
  • Čederio sūrio;
  • Salotų lapų;
  • Agurkų (geriau marinuotų, bet kadangi nesugebėjau atsidaryti stiklainio, dėjau šviežius);
  • Jeigu turite – svogūnų;
  • Pomidorų padažo;
  • Garstyčių;
  • Prieskonių – pipirų, česnakų granulių;

Paruošimas:

Paruošiame mėsą – į faršą dedame prieskonius, mušame kiaušinį. Suformuojame paplotėlius, maždaug tokio dydžio, kaip bandelės. Kepame orkaitėje apie 15 min 150 laipsnių temperatūroje. Tuo metu paruošiame bandelę – aptepame ją pomidorų padažu. Dedame salotos lapą, ant jo dedame jau iškepusią mėsytę, aptepame mėsytę garstyčiomis, dedame sūrio. Ant sūrio sudedame agurkus ir svogūnus. Dedame truputėlį pomidorų padažo. Ir į orkaitę – tol, kol išsilydys sūris:) Bet nepatariu kept aukštoj temperatūroj, nes tada salota suvis ir bus nelabai graži :)))

Skanaus!

 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s