Pyragas su bananine varške

Pyragas su bananine varškeŠis pyragas paruošiamas labai labai greitai (nebent nuspręsite, kad tešlą gaminsite pati, nes aš naudojau pirktinę), iš esmės reikia paruošti tik įdarą – bananinę varškę🙂 Labai skanu prie kavos ir be kavos😉

Reikės:

  • Sluoksniuotos tešlos pakelis (pirkau parduotuvėje, jeigu norite gaminti pati, receptas čia);
  • 250 g neriebios varškės;
  • 2 vidutinio dydžio bananų;
  • 2 nedidelių kiaušinių;
  • Vanilinio cukraus;
  • Paprasto cukraus;

Paruošimas:

Sluoksniuotos tešlos lakštus atšildome, kepimo formą patepame aliejumi ir užklojame vienu lakštu. Paruošiame įdarą – į blenderį dedame varškę, du kiaušinius, supjaustytus bananus, 2 šaukštelius vanilinio cukraus ir 2 šauktus paprasto cukraus. Viską sutriname – paragaukite, galbūt trūksta cukraus, tada įdėkite daugiau:) Įdarą dedame ant tešlos sluoksnio, tada uždedame kitu sluoksniu. Kepame 150 C temperatūroje apie 30 min. Jeigu norite, kad tešla labiau susisluoksniuotų, reikėtų kepti didesnėje temperatūroje ir kiek ilgiau, bet man asmeniškai labiau patinka, kai tešla susisluoksniuoja ne iki galo:))

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s