Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Vištiena saldžiarūgščiame padažeManau, kad vištienos sparnelių absoliučiai neįmanoma iškepti neskaniai – jiems tinka labai labai daug įvairiausių padažų🙂 Šį kartą išbandėme saldžiarūgštį padažą – labai paprastas receptas, bet užkandžiams kaip tik🙂

Reikės:

  • 2 pakeliai vištienos sparnelių;
  • 3 šaukštai medaus;
  • 1,5 galvos česnako;
  • 1 a.š. malto imbiero;
  • 2 v.š. sojų padažo;
  • 1 citrinos;

Paruošimas:

Vištienos sparnelius dedame į gilų dubenį. Paruošiame padažą: į kitą dubenį dedame medų, spaudžiame česnaką, išspaudžiame citriną, beriame maltą imbierą, pilame sojų padažą. Viską gerai išmaišome. Padažą užpilame ant sparnelių ir pamarinuojame (idealu būtų per naktį). Pamarinuotą vištieną dedame ant skardos, apšlakstome padažu. Kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūroje, kol pradės ruduoti. Apverčiame ant kitos pusės ir leidžiame apskrusti kitai pusei🙂 Labai skanu!

Skanaus!🙂

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s